350 godina, 350 razloga za veru u budućnost, 10. 03. 2015.

Saint-Gobain slavi 350. godišnjicu ove godine. To je jedna posebna godišnjica koju će Grupa obeležiti promovisanjem svoje istorije, ali sa pogledima okrenutim ka budućnosti, kroz celu 2015. godinu, godinu koju će pratiti mnogobrojni interesantni događaji. Slavlje je počelo 9. januara u Šangaju (Kina) i završiće se u oktobru u Parizu (Francuska). 

U svetu ne postoje granice. Od otvaranja svoje prve kompanije van granica Francuske, u Nemačkoj 1850-ih godina, Saint-Gobain se razvio u međunarodnu grupu koja danas postoji u 64 države.

Održivi habitat je na dohvat ruke. Saint-Gobain pruža postojana rešenja i proizvode kako bi usmerio razvoj habitata sa ciljem da se smanji njihov uticaj na okolinu, poboljša energetska efikasnost i komfor korisnika.

Inovacija transformiše svet. Saint-Gobain je jedna od 100 najinovativnijih kompanija u svetu. Inovacija je ugrađena u njegovu istoriju i identitet. Njegovi proizvodi doprinose poboljšanju habitata i svakodnevnog života.

Talenat je beskonačan. Saint-Gobain zaposleni su ujedno i njegova snaga. Ujedinjeni iza temelja zajedničkih vrednosti, svakodnevno se suočavaju sa brojnim izazovima i pri tome uslužuje milione kupaca.

Habitat je dostupan svima. Saint-Gobain nastoji da svima omogući habitat tako što će proizvesti materijale prilagođene lokalnim tržištima, kao i pomoću svoje fondacije Saint-Gobain Initiatives.

Saint-Gobain se oslanja na prošlost i pravi planove za budućnost. Za 350 godina, Saint-Gobain se obnavljao iznova i iznova kako bi se prilagodio i išao u korak sa promenama u svetu.

 

 

Ovaj web sajt koristi "cookies" kako bismo vam obezbedili najbolje iskustvo na nasoj internet stranici.
Ukoliko nastavite da pretrazujete nas sajt pristajete na upotrebu "cookies". Za vise informacija