Ecophon Hygiene

Ecophon Hygiene kasetni spušteni plafon sa plastificiranom površinom i mogućnošću pranja pod pritiskom; za bolnice, laboratorije, proizvodnju precizne mehanike i sl.

 

 

CAD ikona.jpg

PDF  ikona.jpg


Ecophon Hygiene kasetni spušteni plafon sa plastificiranom površinom i mogućnošću pranja pod pritiskom; za bolnice, laboratorije, proizvodnju precizne mehanike i sl.

Ecophone Hygiene Advance spušteni plafon je napravljen od staklene vune,dimenzija 60x60 i 120x60 i metalne potkonstrukcije. Potkonstrukciju sačinjavaju T profili (glavni T profil 3600 mm, poprečni T profil 600 mm, poprečni T profil od 600 mm), vešaljke sa federom za kačenje na plafonsku konstrukciju i higijenskog klipa za ploče. Ugradnja se vrši umetanjem Ecophon ploča u roštilj potkonstrukciju rastera 60x60,120x60 cm.Spojevi su vidni ili sakriveni. Raster spušteni plafoni koriste se za pristup instalacijama koje se nalaze iznad ploča i to jednostavnom demontažom. Ecophon Hygine ploče se koriste za čiste sobe, laboratorije i sve prostore koje je potrebno prati vodom pod pritiskom, sa jakim detrdžentima i dezinfekcionim sredstvima.

 

KARAKTERISTIKE

NORMATIVI RADA

0.42 h/ m2 (25min/m2)

Koeficijent apsorpcije zvuka: α = 0,80 w
Otpornost na vlagu do 90%
Refleksija svetlosti 73%
Masa: oko 3 - 4,5 kg/m2

ORJENTACIONA CENA RADA*    3,75 € / m2

ORJENTACIONA CENA MATERIJLA

na upit

Specifikacija materijala se radi u zavisnosti od tipa ivice i rastera
*Preporučeno od Švedskog udruženja za astmu i alergije

 

Ovaj web sajt koristi "cookies" kako bismo vam obezbedili najbolje iskustvo na nasoj internet stranici.
Ukoliko nastavite da pretrazujete nas sajt pristajete na upotrebu "cookies". Za vise informacija