Pregradni zidovi

Zidovi sa jednostrukom potkonstrukcijom

Zidovi sa jednostrukom potkonstrukcijom

Zid sa CW/UW podkonstrukcijom je standardno rešenje za pregradni zid u suvoj gradnji. Svojim fizičkim karakteristikama zadovoljava sve standarde savremenog građevinarstva.

Zidovi sa dvostrukom potkonstrukcijom

Zidovi sa dvostrukom potkonstrukcijom

Pregradni zidovi 155mm sa dvoslojnim oblaganjem Rigips 12.5mm pločama

Instalacioni zidovi

Instalacioni zidovi

Najfleksibilnije rešenje za smeštanje instalacija u novogradnji i najjednostavnije rešenje za adaptacije je Rigips instalacioni zid. Mogućnost postavljanja velikog broja različitih instalacija unutar pregrade...

Duo Tech zidovi sa poboljšanom zvučnom izolacijom

Duo Tech zidovi sa poboljšanom zvučnom izolacijom

Pregradni zidovi sa jednoslojnim oblaganjem DuoTech RB(RBI) 25mm pločama 

Duraline

Duraline

Princip zvučne izolacije kod Rigips pregradnih zidova zasniva se na poništavanju frekvencija, a ne na apsorpciji masom. Ovo omogućava da se daleko lakšim sistemom dobije jednako dobra izolacija kao i kod masivnog zida.

Zakrivljeni zidovi

Zakrivljeni zidovi
Riflex zakrivljeni pregradni zidovi omogućuju realizaciju najsmelijih dizajnerskih ideja. Riflex savitljive ploče debljine 6 mm štede mnogo vremena pri ugradnji zakrivljenog zida, a površina koja se dobija je idealno glatka.

Protivpožarni zidovi

Protivpožarni zidovi
Protivpožarni zidovi u Rigips sistemu predsavljaju najpouzdanije rešenje vatrootpornih pregrada. Gips kao materijal je negoriv i sadrži kristalno vezanu vodu. Sistemi su atestirani domaćim atestima.
 

Zidovi velike visine

Zidovi velike visine

Rigips sistemi pregradnih zidova izlaze u susret svim vrstama tehničkih zahteva. Visina zidova više ne predstavlja problem. Elaborirana rešenja i detalji mogu se preuzeti od Rigipsove tehničke podrške.

Rigidur

Rigidur

Rigipsova gips-vlakna su lakša, glađa i tvrđa od svih ostalih proizvoda te vrste. Za razliku od sličnih proizvoda koji se odlikuju monolitnom strukturom, troslojne Rigidur ploče nude potpuno nov način obrade i ugradnje, a odlikuju se i vrhunskim tehničkim osobinama. 

Ovaj web sajt koristi "cookies" kako bismo vam obezbedili najbolje iskustvo na nasoj internet stranici.
Ukoliko nastavite da pretrazujete nas sajt pristajete na upotrebu "cookies". Za vise informacija